VISIT FROM PROF. DAVID R. NAMWANDI, FOUNDER AND COUNCIL CHAIR, INTERNATIONAL UNIVERSITY OF MANAGEMENT (IUM) TO THE LIBRARY OF TUANKU SYED FAIZUDDIN PUTRA, UNIVERSITY OF MALAYSIA PERLIS (UNIMAP)

LAWATAN DARIPADA PROF. DAVID R. NAMWANDI, FOUNDER AND COUNCIL CHAIR, INTERNATIONAL UNIVERSITY OF MANAGEMENT (IUM) KE...

Posted by Ask Us Perpustakaan Unimap on Tuesday 25 June 2024